f-f-f-f-f-uck

Kvällen blev inte som planerat helt enkelt. Till en början alltså.
Martin taggade med Peter och Rickard till Dalarö, dom ska tydligen fiska. Så ah, jag och Emilia blev ändå kvar här hemma. Vi ska tagga ut snart tror jag och hitta på något. Martin kommer hit igen vid 1-2 tiden inatt så jag har ju en hel del tid att komma på ngt iallafall!:)
En annan sak, min kamera liggar hos honom-.- Så kan alltså inte ge er bilder idag, men dom små krypen är iaf ganska stora, och gullegröna! IN LOVE!  hihihihiih.
Men ja, nu ska jag snacka ihop mig med Emilia om vart vi ska ta vägen och vad vi ska göra osv.
Så, hörs senare!:)

Tjoo

Sitter just nu hemma hos mig med Martin och Emilia. Jag och Martin ska snart tagga ut tror jag, i det fina vädret!:) Dock vet vi inte vad vi ska göra än men vi hittar väll på något antar jag! Emilia ska iallafall stanna hemma säger hon, fast hon kommer förmodligen följa med ändå tillslut:)
Dagen har iaf spenderats med Martin. Följde med honom till tandläkaren kl 10.00, sedan gick vi till centrum en snabbis. Jag kollade lite på kläder och så, sen drog vi hem till honom och käkade.
Fick då 2 st vandrande pinnar av hans mamma! Haha så gulligt, jag dööör!
Kan dock inte komma på namn till dom:O Någon som kan ge mig lite hjälp?!
Alltså, kom jätte gärna med förslag!
Men nu måste jag gå, jag bloggar mer sen och då kommer jag nog lägga ut bilder på mian små sötnosar också!
Puss och kram.

Rösta på min klänning!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Rösta på min klänning!

Rösta på min klänning <-
Klicka på länken och rösta, gör mig glad!:)


Äckliga unge.

Låt mig vara omogen. Jag har iaf något vettigt att komma med.

Jag fattar inte vad ditt problem är? Du är så jävla äcklig så det finns inte! Ljuger om allt, skryter om allt, snackar en jä*la massa skit och tror fortfarande att du är någon?
Men haha det är du inte. Om inte falsk, äcklig jävla fitthora är någon dvs...?
Jag har aldrig träffat en så falsk person som dig, du spelar värsta underbara i början.
Sen när du vet att man har börjat tycka om dig och lita på dig dig, så visar du ditt äkta jag.
En bitch som slår sina vänner, som snackar skit om sina vänner bakom ens rygg. Som tar sina vänners killar, gör allt för att förstöra allt helt enkelt.
Riktigt jävla äckligt är vad det är. Nu när jag sitter här och tänker tillbaka på tiden då vi var vänner, så ångrar jag verkligen allt. Att jag ens litade på dig. Haha jag erkänner, det va dummt. Jag var riktigt jävla dum!
Sjukt glad för att jag insåg vilken riktigt falsk mäniska du var (är) i tid. Innan du hann såra mig så som du sårade en viss annan person. *host* Bella *host*.
Och nu när jag ändå kom in på det, hur fan kunde du?! Du är fan inte sann!  
Haha bff, in my ass bitch! Hoppas att ditt dåliga samvete följer dig i graven ditt sär. om du nu ens vet var det är? Samvete alltså. Du är fan ingen mäniska.

Smuts är vad du är. Och jag gillar att ha det rent. 
Ta ditt hästbett och stick!



Sorry bror

Haha, förlåt för att jag inte ahr uppdaterat något sedan jag kom hem. Har helt enkelt inte haft någon som hellst blogglust!:/ Men nu är jag tillbaka!
Har egentligen en massa att berätta och en massa bilder att lägga upp, men allt sånt kommer imorgon.
Nu tänkte jag bara skria denna dagen i några korta meningar!
Vaknade upp vid 10.00 tiden hemma hos martin, åt frukost med honom och snackade lite om gårdagen. Det vill säga midsommaren! (Som va gryyym!)Haha aa iaf.  Sen kollade vi en stund på en film och bara chillade. Efter det drog vi in till stan en snabbis och kollade runt. sen tillbaka till Handen igen, där jag mötte upp bella och Martin var med sina kompisar. Jag och Bella drog runt i handen en stund, sen taggade vi hem till hennes pappa i <väster haninge och hämtade lite pengar. Sen gjorde vi ngt som vi såkklart ångrar nu. Det vill säga köpte ne platta hecken nånting. Öl iaf. 3.5or. USCH! Haha iaf , vi drog runt och drack upp dom,sen mötte vi martin och en till kompis och drog hem till Martin. Taggade sedan hem till mig och packade ner mina saker och sen kom Martina och hämtade mig och Bella. Det va ganska nice. Efter det har jag, Bella och Saga suttit vid krokodilberget, lyssnat musik och bara chillat. sen kom vi hem igen och ååååt! Mums!
Men jag berättar mer imorgon, känner att jag börjar tappa lusten för att blogga mer nu!
Puss.

I norrtälje, fortfarande.

Solen skiner, det spelas hög musik. Man hör svagt kvitter från fåglarna, och grillen ska snart startas!
Sommar eller?;) Haha, ja det kan man väll säga! Och i Handen regnar det enligt Martin...
Fast jag vill ändå hem...? Saknar alla i handen. Saknar min säng, katterna, osv.
Det är jobbigt att vara borta såhär länge. Ska ju tydligen hem på Torsdag. Känns som en evighet tills dess.
Mamma ska till sthlm imorgon och göra en undersökning på SÖS. Frågade då om jag kan få följa med och ta tåget hem därifrån. Men nejdå, det funkar tydligen inte? Fyfan. Ska alltså sitta här i husvagnen ensam med Emilia i flera timmar, som just nu är min värsta fiende!
Suck helt enkelt!
Men nog om det! Idag har jag dansat! Och haha, nej det är inte som ni tror... Det var nämligen så att jag och mamma satt uppe på husvagnstaket och tog en cigg, drack varsin öl och chillade. Sen plötsligt sa mamma att jag skulle gå ner och hämta insektssprayen om det skulle komma någon genting. Så ja, jag gjorde som hon sa. Och när jag kom upp igen så vipps kom det en geting och attakerade mig! Började springa runt på taket och vifta med armarna, samtidigt som jag såg getingen sväva emot mig. Mamma var ganska snabb med sprayen och sprayade hej vilt runt om sig, och lyckades självklart spraya i hela mitt ansikte, även i min mun. Så det såg väll bara ännu roligare ut när jag dansade/hoppade och skrek och spottade runt omkring där uppe. Usch vad rädd jag va! Inte kul alltså.
Men nu kan jag faktiskt inte blogga mer, även fast jag har en hel del att berätta. För jag ska hjälpa mamma att ta fram köttet och marinera det lite till. Sen ska vi starta grillen.
Hoppas ni alla har en bra dag! Pussar och kramar!
:love:

I norrtälje, snabbt inlägg!

Lånar mammas dator, haha!
Sitter nu i Norrtälje och har det mysigt med familjen.
Dagen har varit helt perfekt! Åkt ner till "stan" och handlat lite hemliga saker, åkte hem och gjort slut på allt. Sen har vi grillat och efter det bara chillat. Har legat inne på mitt och Emilias rum och kollat på "Yes man" haha, gammal men den funkar ju heelt klart! Har sett den förut, men jag tyckte det var dags igen nu!:)
Senare ska jag och Emilia kolla på en skräckfilm, som jag inte just nu kommer ihåg vad den heter, men någonting med "horror". Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, men något kul antar jag!
Ska hem igen på Onsdag eller Torsdag förresten för er som undrar.. Nice det! Och då blir det att träffa killen/brudarna! Wohoooo!:D
Men ja, nu ska jag gå it och ta en cigg, kanske kommer blogga någon gång mer under veckan!;)
Puss och Kraaam! :love:

Norrtälje, here i come!

Sitter nu hemma och packar lite inför vecakn i norrtälje!
Mamma och Oscar kommer ham snart hoppas jag, så jag kan fråga om vi ska ta med katterna!:D
Vilket jag verkligen hoppas, för hus ska dom klara sig ensamma hemma i 1 vecka kanske till och med lite mer?o^)

Ja, men det får vi helt enkelt ta reda på sen!
Nu måste jag iaf fortsätta packa, lovar er en massa bilder när jag kommer hem. Kameran sitter på laddning nu!;)
Puss och Kraaaam!
(kommer som sagt inte kunna blogga...)

Morgondagen / godnatt!

Ja, jag tänkte dra mig till sängen nu och kolla på en film med älsklingen. Måste därefter sova för imorgon ska jag till Norrtälje med mamma och Tindra. Sen kanske Emilia och Oscar ska med också, men det är inte säkert än.
Min älskling ska i alla fall inte förja med, eftersom mamma vill ha lite ensamtid med familjen. That's sucks huhh?
Mmyes, men ja.
Åker iaf runt 15-16 tiden, så efter det kommer jag inte kunna blogga på ungefär 1-1½ vecka. Sååå länge ska jag vara där!:(
Buhu, but yaah that's life i guess..

Packlistan kommer iaf vara:
*Kläder!
*Smink/plattång/p-piller!
*Nya datorn fulladdad med filmer!
*Hörlurar.
*Ciiiiiigg!
*Kameran/mobilen/laddare till båda!
*Någon tråkig bok...
*katterna??
Haha, ja det är allt jag kommer på just nu iaf!:)
Men nu ska jag slagga. Hoppas ni sover gott inatt, pussen och kraaamen!


How i get my new comp

Ja, som jag sa igår skulle jag ju berätta hur jag fick mina nya dator. Haha, det va ju lite lustigt faktiskt!
Jag och Emilia hade skolavslutning i Tisdags. Så mamma ville äta någonstans med oss. Vi bestämmde oss därför för att åka till "Steak house" utanför tyresö centrum. Vi satt där en ganska lång stund, käkade sjukt god mat, snackade osv. Jätte mysigt! Sen skulle mamma in i centrumet och köpa cigg. Så det gjorde vi. Efter det fick hon för sig att vi skulle gå och kolla runt lite. Så ja. Iaf, efter en liten stund bestämmde vi oss i alla fall för att röra oss mot bilen. Men påvägen genom centrumet blev vi stoppade av en sån där telenor försäljare. (Som i vanliga fall brukar vara ganska otrevliga och framförallt jobbiga!) Ja i alla fall, han fråga oss om någon ringde med telenor och mamma och jag svarade att båda vi gjorde det. (Jag har telenor på min iphone) Och så sa han att dom lottade ut antingen en ny dator eller en ny mobil till vissa telenorkunder. Så han skulle kolla våra nummer om någon av oss hade vunnit. Och SJÄLVKLART hade jag gjort det !:D Så på det viset fick jag en ny dator, och emilia fick ett par Wesc hörlurar GRATIS som egentligen kostade 700kr. Haha fucking galet säger jag bara!

Här var jag på min skolavslutning. Sa hejdå till lärarna och fick en ros och en skiva med bilder som dom tagit under året!:)

Sen åkte jag och mamma till Emilias skola och hämtade henne, skit gullig bild tycker jag!:)
Sötaste b-rudarna asso!

Sen åkte vi som sagt och åt, gott! Haha men igga min min!:O

GOOOOOOOTT

ÅHHH fett goooottt

Sen åkte vi hem..... Fråga inte.

Och så här såg tussen ut förresten, sååå söt!

Och här är tussen och hennes kille, super gulliga!!

Och aa, det var väll allt tror jag!:)
Hoppas ni har en bra dag! Puss och kram!

bloggpausen är över!

Haha, inte så lång jag vet.. Men ah, fick en ny dator igår så måste ju inviga den med ett hyffsat långt inlägg nudå!;)
Idag har jag gjort absolut ingenting. Sitter ensam hemma med Martin och ba chillar. Vi tänkte gå ut för en stund sen när solen sken, men vi tappade lusten nu när regnet öser ner. Usch vilket pissväder säger jag bara!
Och enligt smhi ska det tydligen vara halvpissigt väder fram tills fredag-lördag..?
Jaja, men jag och Martin har iaf planerat att om det är fint väder på Lördag så ska vi tagga till nicksta med några och grilla/bada och chilla gaalet helt enkelt!:) Det kommer ju bli fett nice.

Förövrigt idag vet jag inte vad som händer, ska nog bara sitta hemma och chilla. Försöka fixa lite pengar till cigg eftersom att mian och Martins n håller på att ta slut, SUCK! Haha w/e.
Ska fixa över alla bilder till denna datorn lite senare också tror jag. Och så ska jag klippa naglarna, måla dom, duscha eller bada och ringa min farmor! Har inte pratat med henne på jag vet inte hur länge nu...:s

Så ja, det är väll dagens planer så vitt jag vet!
Hör av mig till er senare, hoppas ni har en bra dag! Puss:)

Här har ni även en bild på min dator, kanske inte världensbästa, men den är så mycket bättre än min förra . Och dessutom sjukt skön att skriva med osv! Och hur jag fick den är faktiskt lite roligt. Jag "vann" den nämligen från telenor när jag mamma och Emilia var i tyresö igår!:)
(Juste, vad vi gjorde där och om hela gårdagen dvs skolavslutningen berättar jag om lite senare!)


Bloggpaus på g lr..?

Orkar varken lägga upp bilder eller blogga överhuvudtaget.
Så ja, nu blir det en bloggpaus här.


Börjar blogga igen så fort jag får tid eller lust!
Sorry, puss!

Tjenamors och hallåå

Länge sen va?;) Har ju varit på Gotland med skolan under veckan som varit, kom hem i förrgår (alltså fredags).
Och under helgen har jag inte riktigt haft någon tid, eller lust att blogga eller faktiska göra någonting annat än att vara ute, festa och träffa en massa kompisar!:)

Just nu sitter jag iaf och målar lite. Ska snart ner och äta (är hos kontaktfamiljen) sen ska jagnog måla lite mer.
Efter det kommer uppdateringen! Nice va?;) Ska lägga upp 1000 bilder från gotland och även ifrån helgen, sen kommer jag även lägga upp bilder på det jag håller på att måla nu. Dvs småsaker bara.:)
Så kolla in bloggen ikv , tro mig det kommer finnas en hel del att kolla på och en hel del att läsa!
Puss och Kram!

Imorgon drar jaaag...

Imorgon drar jag med skolan till Gotland. WOHO, noot. Riktigt tråkigt faktiskt, men framförallt jobbigt.
Att lämna alla hära, inte få sova i sin egna säng, inte kunna springa runt naken tex.
Ja, jobbigt helt enkelt.
Kommer iaf vara borts i 4 dagar. Kommer hem fredag kväll. Kommef förmodligen uppdatera till er då med en massa bilder, annars kommer jag göra det på lördagen, eller så fort jag får tid och ork helt enkelt!
Men nu ska jag kolla lite på tv med älsko, sen försöka sova!
Puss och Kram!<3

Idag

Har redan hunnit med:
  • Varit i centrum med mamma, köpt 5 lådor jordgubbar, vit choklad, ljus och mörk. (block)
  • Ätit jordgubbar med hela familjen med olika smälta choklader på, sjukt gott! (mer ikv)
  • Suttit vid datorn osv.
Resten av dagen ska jag:
  • Ner till rudan och bada med älskling.
  • Hem, städa lite.
  • Äta meeer jordgubbar.
  • Handla massa godis och läsk.
  • Packa. (Gotland imorgon...-.-)
  • Myskväll/natt med älskling med massa mys!
Där har ni min dag!
Hopppas ni har det bra i sommarvärmen!
Puss

Lan/Big brother final !

Idag har jag LANAT "beauty resort"(jesper.nu) "data worm" (fb) och "robot unicorn attac"(fb) med Bella och Emilia! Hahahah, så grymt fan..:O Köpte massa cola och chips och bara liiira lixom!

Haha jaja efter det drog bella hem, och jag, Martin, Emilia, Tindra, Oscar och Mamma satte oss i soffan och kollade på big brother finalen! Tycer det va heelt rätt att Simon van, han är faktiskt den ända som jag iaf tycker har varit rak på sak så att säga.
Iaf vad jag tycker. Trodde dock att Martin skulle vinna så blev ju lite chokad när Gry läste upp att han kom 3:a!:O
Men yees... W/e!

Nu ska jag sitte och chilla lite här vid datan, dricka lite fanta och käka popcorn med babe!
Puss!

NU....

FIKA, se u guys later.

Godmorgon!

Godmorgon alla bloggläsare! Sovit gott?;) De har iaf jag!
Dagens planer idag är...:
  • Fixa mig.
  • Dra och möta Bella med Emilia och fika/snacka/umgås någonstans.
  • Hem, äta typ.
Sen har jag inget mer planerat faktiskt.
Sååå vi får väll se vad som händer dåra.
Men nu ska jag fixa mig , kanske äta frukost innan...? Hmm, ja vi får helt enkelt se om det!:)
Puss!

JUST NU

Sitter jag och äter denna goda kycklingsallad, så gott!
Va ute en stund nyss med emilia och tog lite bilder och snackade lite. Syskontid ni vet!
Efter detta blogginlägg ska jag börja på en tattuering som min kompis vill att jag ska måla till henne. Det är verkligen jätte kul att folk vill tattuera in de jag målar! Bella vill även det, och det finns ett par till som är intresserade! Kommer lägga ut en bild på bilden eller vad man ska säga så fort den är klar. Ikväll eller imorgon förhoppningsvis.
Sen ska jag redigera lite bilder och lägga upp dom, så ni har ngt att kolla på. Kommer även lägga upp lite musiktips tror jag.:)
Puss och kram sålänge.

Skiter i bloggapausen

Ikväll kommer nämligen en ny design ! Nice som faan, eller vadå?!:)

Dagens planer:
  • Måla en tattuering till en gammal vän.
  • Måla naglarna.
  • Städa mitt rum, noga!
  • En massa chill vid datan.
  • Myskväll. Film/Godis/Chips/Cola med älsklingen.

BLOGGPAUS

-

Omg ,

Förlååååt, får panik över att jag inte hinner blogga. Men jag har en massa saker att göra hela tiden... Fullt upp vet ni ? ;)
Haha, jaja nu kommer lite uppdat iaf.
Idag har jag varit i skolan, va det igår också. Och det har varit riktigt nice! Har fått stå i köket med Åsa (kocken) och hjälpt henne laga sjukt mycket mat!
Så jävla kul, hihi maaat in my (L)  eller vadå ?
Jaja, Efter skolan idag drog jag med mamma till centrum , fick ett jätte gulligt linne och en tröja som jag kommer lägga upp bilder på lite senare, nu ska jag tagga och möta Martin nämligen. Tror att jag ska dricka idag , jag vet inte. Eftersom att man är ledig Torsdag-Fredag-Lördag-Söndag-Månad ! Och sen ska min skola till gotland i 4 dagar men vill inte följa med så jag ska vara hemma och plugga lite. Så 4 dagar ledigt till. Sen är det SKOLAVSLUTNING ! SOMMARLOOOOOOOOOOOOOOV<3<3<3 Längtar verkligen !
Men jaja , dags att dra. Puss och Kraaaamis !

RSS 2.0